szabo-pipa-csaladi-hagyomanyCégünk kézimunkával előállított pipák gyártását végzi nagykőrösi hagyománnyal Magyarországon.

A tradíciók teljes tiszteletben tartása mellett mindig követjük a divatot és az igényeket úgy klasszikus, mint egyedi forma kialakítása mellett.

A pipagyártó szakemberekkel és kollégákkal azon vagyunk, hogy a pipakészítést és a pipázás kultúráját tovább vigyük generációkon keresztül.

Cégünk filozófiája szerint elkötelezett segítői vagyunk a nagy- és kiskereskedőknek egyaránt.

szabo-balazsMAGYARORSZÁG EGYETLEN TRADÍCIÓS PIPAKÉSZÍTÉS CSALÁDI MEGSZÁLLOTTSÁGBÓL 1930 ÓTA.

Történelmet lapozva tudjuk, hogy a fapipát és kellékeit Magyarországon csak Nagykőrösön gyártottak régen is és az államosítás után is folytatták.

A sors iróniája, hogy a rendszerváltás után 1993. decemberétől a jogis család, Szabó Balázs privát tulajdonába került a pipagyár. A Szabó család garantálja, hogy a pipagyártás titkát és tudományát generációról generációra továbbadja. A sort id. Szabó Balázs folytatta és ma Szabó Balázs harmadik ebben a tradícióban, aki vezeti a gyárat.

Folyamatosan gyártjuk a megszokott, klasszikus pipaformákat. Igényekhez igazodva, a divatot követve készítjük termékeinket belföldre és külföldre egyaránt.

pipagyar

Pipagyárunk

A nagykőrösi Szabó Pipagyár Kft a magyar pipagyártás hazája a város központjában a főútvonal mellett található.

1994-től a nürnbergi német Vauen cég vezérképviseletét látjuk el Magyarországon.

2002-től olasz céggel kooperációs együttműködéssel dolgozunk, 2005-től több külföldi nagykereskedő cégnek exportáljuk termékeinket.

Kiskereskedőknek lehetőséget adunk önálló árképzésre azzal, hogy termékeinket csoportokba soroljuk és egységes áron adjuk a különböző formájú és színű pipákat, melyeket ők kisebb-nagyobb árréssel árusíthatnak.

Vezetők

Tóth Renáta
Tóth Renáta
Szabóné Molnár Csilla
Szabóné Molnár Csilla
Szabó Csilla
Szabó Csilla
Üzenetküldés

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy küldjön üzenetet, és hamarosan megválaszoljuk.